HTML

Magyar Műsor

magyarmusor@gmail.com

Friss topikok

Mégsem gyurcsányista az ATV

2011.10.26. 13:40 Magyar Műsor

"Óvatosan Gyurcsány mellé" áll az ATV - írtuk tegnap a csatorna elmúlt pár napjának műsoraira alapozva, és hatalmasat tévedünk! Nem lennénk most Lengyel László helyében.

A HVG értesülései szerint ma délelőtt az ATV felmondott Dési Jánosnak, amiért hétvégén műsorvezetőként vett részt a Demokratikus Koalíció alakítóülésén.

Dési évek óta a csatorna egyik meghatározó arca, műsorvezetői feladatai mellett az Újságíróklub rendszeres vendége is, az elbocsájtás hivatalos indokaként az merült fel, hogy Dési nem egyeztette előre ezt a szereplését a televízió vezetőségével.

A HVG információi alapján átalakul a Demokraták című, mindössze két hete életre hívott közéleti műsor is, melyet ezek után már nem Gréczy Zsolt vezetne, de más minőségben továbbra is szerepelhetne a műsorban. Gréczyről köztudott, hogy Gyurcsány Ferenc végsőkig elkötelezett híve.

De hogy mégse legyen ilyen egyszerű az élet, arról a "Józsa sajnálja, hogy Gyurcsány Ferenc távozik" című anyag gondoskodik. Elvesztettük a fonalat. 

Szólj hozzá!

Címkék: Gyurcsány Ferenc ATV

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmusor.blog.hu/api/trackback/id/tr693331347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása